Mandag – torsdag: 8.30 - 17.00 | Fredag: 8.30 - 15.00
46 35 76 61
Roskilde Tandklinik class= Roskilde Tandklinik class=

Tandblegning i Roskilde

I den seneste tid er interessen for skinnende, hvide tænder steget markant. Alle drømmer om et smukt Hollywood smil, og med professionel tandblegning behøver dette ikke kun være en drøm men kan derimod blive en realitet. Et smukt smil er således ikke længere forbeholdt de kendte. I dag kan alle nemlig få det blændende smil, som de ønsker og fortjener. I vores klinik er vi af den holdning, at alle fortjener at få et smil, som de kan være stolte og glade for. Derfor har vi specialiseret os inden for tandblegning i vores klinik i Roskilde.

 

Hvem får lavet tandblegning?

Der kan være flere forskellige årsager til, at man ønsker at få hvidere tænder. Måske har man fået en mørk tand efter en rodbehandling, eller måske er ens tænder blevet misfarvede efter mange år med kaffe og rødvin. Det vigtige i denne sag er, at man ikke selv prøver at løse problemet. Der bliver solgt mange bleg-selv-midler i håndkøb, som lover effektive og nemme resultater til billige penge. Desværre kan mange af disse produkter påføre din tænder permanente skader. Ønsker man at få foretaget en tandblegning, er det derfor vigtigt, at behandlingen udføres af professionelle fagfolk.

 

Hvilke tandblegningsmetoder tilbyder vi?

Hos Roskilde Tandklinik har vi stor erfaring med forskellige teknikker, som resulterer i hvidere tænder. Det kan både dreje sig om blegning af enkelte tænder, hele tandsættet eller påsætning af hvide porcelænsfacader.

Ønsker du kun at få bleget én enkelt tand, foregår behandlingen nemt og hurtigt. Ofte vil én behandling være tilstrækkelig. Er du i stedet interesseret i at få bleget hele tandsættet, vil vi anvende den anerkendte ZOOM-blegning. Dette er en amerikansk metode til tandblegning, som vi har brugt i mange år med gode resultater.

I tilfælde af at misfarvningerne ikke kan klares med klassiske blegemidler, må man tage andre midler i brug. Man kan bl.a. dække misfarvede tandoverflader med hvid plast eller få fremstillet en porcelænsskal, som sættes fast på tandens overflade. Denne metode, kaldet porcelænsfacader, er utrolig stabil men også en smule dyrere end plast. Sidst men ikke mindst er det også muligt at lave en krone, der omslutter alle tandens flader og dermed dækker alle misfarvninger. Hos Roskilde Tandklinik har vi således stor erfaring med flere forskellige tandblegningsmetoder. Er du derfor på udkig efter en kompetent tandlæge i Roskilde, som udfører tandblegning, kan du føle dig i trygge og professionelle hænder i vores klinik.

Til trods for at tandblegning er en nem og hurtigt metode til at opnå smukke og hvide tænder, er det vigtigt at huske på, at hver gang man bleger, forsvinder en lille smule af tændernes emalje. Det betyder, at ligesom alt andet er tandblegning selvfølgelig noget, man skal bruge i moderate mængder.

Ønsker du at få foretaget en professionel tandblegning i Roskilde, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Udover at udføre behandlingen vil vi naturligvis også guide dig i forhold til, hvilken blegemetode der passer bedst til dine tænder.

Leder du efter noget bestemt?

om os
Roskilde Tandklinik drives af tandlæge-ægteparret Susanne Kleist og Claus Poulsen, der sammen med yderligere to tandplejere og 3 klinikassistenter arbejder ud fra den vision, at alle fortjener et smukt smil.
Læs mere
Akut tandlæge
Har du brug for en akut tandlægetid inden for vores normale åbningstider, ring da på 46 35 76 61, og så gør vi alt hvad der står i vores magt for, at skaffe dig en tid hurtigst muligt samme dag.
Læs mere
Kontakt
Vi tilbyder alle former for behandling, hvad enten der er tale om et rutinemæssigt tandeftersyn eller en større kosmetisk behandling. Har du brug for en tandlæge i Roskilde, har vi derfor kompentencer til at hjælpe.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Roskilde Tandklinik
Jernbanegade 58
4000 Roskilde

46 35 76 61
46 37 07 84
info@roskildetandklinik.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag:8.30 - 17.00
Fredag:8.30 - 15.00

Find os