Mandag – torsdag: 8.30 - 17.00 | Fredag: 8.30 - 15.00
46 35 76 61
Roskilde Tandklinik class= Roskilde Tandklinik class=

Om os – dine tandlæger i hjertet af Roskilde

 Velkommen til Roskilde Tandklinik

Vores dygtige team af tandlæger hos Roskilde Tandklinik glæder sig til at byde dig velkommen i klinikken, hvad enten du er en ny eller tilbagevendende patient. Roskilde Tandklinik drives af tandlæge-ægteparret Susanne Kleist og Claus Poulsen, der sammen med yderligere to tandplejere og 3 klinikassistenter arbejder ud fra en vision om, at alle fortjener et smukt smil. Alle vores medarbejdere er passionerede omkring netop deres gren af tandlægebranchen, og hos os er det lysten og ikke pligten, der driver værket. Der findes ingen større glæde end at hjælpe folk til at opnå en sund mund- og tandhygiejne, så de kan fremvise et smukt smil gennem hele livet – og det er netop hvad, alle vi bestræber os på at give vores kunder.

 

HYGGELIGE OMGIVELSER

Behagelig atmosfære, gode behandlinger og ny teknologi er nogle af de kvaliteter, vi som klinik gerne vil associeres med. Hele vores team af tandlæger fra Roskilde stræber efter at give vores kunder en behagelig oplevelse, ikke kun når de ligger i tandlægestolen, men lige fra de træder ind af døren.

Vi tror på, at en anerkendende tilgang til vores patienter giver den bedste oplevelse hos tandlægen. Derfor tager vi os tid til hver enkelt patient og sørger for at vise ekstra omsorg for de af vores patienter, der ikke kan lide at gå til tandlægen. Vi ved, at det kan være svært for nogle patienter blot at møde op, og vi gør derfor en dyd ud af, at vores patienter er komfortable og trygge, hvilket både viser sig i de fysiske omgivelser i klinikken og i vores skånsomme behandlingsmetoder.

Vores hyggelig klinik ligger desuden placeret i hjertet af Roskilde – med gåafstand fra Roskilde station. Det betyder, at det er både nemt og bekvemt for vores patienter at komme til og fra klinikken med offentlig transport.

 

Effektive og smertefrie behandlinger

Udover menneskelige kompetencer ved vi også, at det er vigtigt at have det rette udstyr. Vi investerer derfor jævnligt i ny elektronik, som fx digital røntgen og laserteknologi, så du kan modtage den mest effektive og mindst smertefulde behandling. Klinikkens kvalitetsstyringssystem er desuden ISO 9001 certificeret, hvilket er din sikkerhed for at både behandlinger og hygiejne er i top. Derudover sørger alle tandlæger fra Roskilde Tandklinik også for løbende at deltage i relevante kurser og videreuddannelse, således at de altid er opdateret omkring den nyeste viden inden for branchen.

For at sikre at vi kan hjælpe vores patienter så godt som overhovedet muligt, er vi desuden specialiseret inden for en lang række behandlinger. Som eksempel tilbyder vi professionel tandblegning samt implantatbehandling af højeste kvalitet. I vores behandlingsoversigt kan du se en oversigt over, hvad vi kan hjælpe med.
I tilfælde af at du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at ringe til vores klinik. Derudover er du naturligvis også meget velkommen til at komme forbi klinikken, hvor du kan hilse på det bedste team af tandlæger fra Roskilde.

 

os

Leder du efter noget bestemt?

om os
Roskilde Tandklinik drives af tandlæge-ægteparret Susanne Kleist og Claus Poulsen, der sammen med yderligere to tandplejere og 3 klinikassistenter arbejder ud fra den vision, at alle fortjener et smukt smil.
Læs mere
Akut tandlæge
Har du brug for en akut tandlægetid inden for vores normale åbningstider, ring da på 46 35 76 61, og så gør vi alt hvad der står i vores magt for, at skaffe dig en tid hurtigst muligt samme dag.
Læs mere
Kontakt
Vi tilbyder alle former for behandling, hvad enten der er tale om et rutinemæssigt tandeftersyn eller en større kosmetisk behandling. Har du brug for en tandlæge i Roskilde, har vi derfor kompentencer til at hjælpe.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Roskilde Tandklinik
Jernbanegade 58
4000 Roskilde

46 35 76 61
46 37 07 84
info@roskildetandklinik.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag:8.30 - 17.00
Fredag:8.30 - 15.00

Find os