Mandag – torsdag: 8.30 - 17.00 | Fredag: 8.30 - 15.00
46 35 76 61
Roskilde Tandklinik class= Roskilde Tandklinik class=

Implantater i Roskilde

Forøg din livskvalitet med implantater

Har du mistet en eller flere af dine tænder, er det i dag muligt at genskabe dit smil med tandimplantater. Vores tænder betyder utrolig meget for vores selvopfattelse og selvtillid, og når man mister én eller flere tænder, har det derfor ikke kun effekt på tyggeevnen og helbredet, det kan også give anledning til forringet livskvalitet og negativ selvopfattelse. Men det er der heldigvis råd for! Hvis man mangler én eller flere tænder, er det nemlig muligt at løse problemet med tandimplantater, hvilket vi naturligvis har specialiseret os inden for. Det betyder, at du altid kan få lavet implantater i Roskilde af den højeste kvalitet.

 

Hvad er implantater?

Implantater er kunstige rødder, der bruges til at genskabe udseendet såvel som funktionen af den mistede tand. Et tandimplantat fungerer hermed som en slags kunstig tand. Et implantat er fremstillet i titanium og kan bedst sammenlignes med en lille skrue, hvilket har den fordel, at den over tid bliver en integreret del af kæben. Herved vil det således være muligt at bygge en krone på. Alle kan benytte sig af implantatbehandling. Det eneste afgørende er, at den knogle, hvorpå implantatet skal tilføjes, har en vis bredde og højde, så den understøtter behandlingen.

I vores klinik har vi speciale inden for en række forskellige implantatbehandlinger. Bor eller arbejder du i Roskilde, er der således ingen grund til at køre langt for at blive behandlet, eftersom du kan få lavet din implantatbehandling lige her i Roskilde. Vi kan erstatte en enkelt tand med et implantat, men vi kan også lave en fastsiddende bro på implantater, så man igen kan få tænder i en tandløs kæbe. Derudover kan vi også danne grundlag for en tryklåsprotese, som kan være nødvendig, hvis man skulle stå i den uheldige situation, at man mangler alle tænder.

 

Tandimplantater – et aktiv for dit smil

Fælles for alle former for behandling med implantater er, at de udføres pænt og diskret, så de passer til dine andre tænder. Selve operationen foregår i lokalbedøvelse og er kendt for at være yderst skånsom. Som noget nyt kan det også lade sig gøre at påsætte implantatet straks efter tandudtrækningen, hvilket bevirker, at man let og hurtigt kan få overstået behandlingen og igen komme tilbage til hverdagen.

Der er mange fordele ved at vælge tandimplantater som erstatning for ens naturlige tænder:

  • De vil gøre det muligt for dig at tale ubesværet.
  • Du vil kunne tygge din mad ordentligt.
  • De kræver ingen tænder til at støtte sig op ad.
  • De ligner og fungerer som naturlige tænder.
  • De vil forbedre din livskvalitet og give større selvtillid.
  • De vil ikke falde ud.

Skal du have lavet en implantatbehandling i Roskilde eller i Roskilde omegn, er du meget velkommen i vores hyggelige klinik. Vi er også altid klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, således at du kan føle dig i trygge og sikre hænder.

implant

Leder du efter noget bestemt?

om os
Roskilde Tandklinik drives af tandlæge-ægteparret Susanne Kleist og Claus Poulsen, der sammen med yderligere to tandplejere og 3 klinikassistenter arbejder ud fra den vision, at alle fortjener et smukt smil.
Læs mere
Akut tandlæge
Har du brug for en akut tandlægetid inden for vores normale åbningstider, ring da på 46 35 76 61, og så gør vi alt hvad der står i vores magt for, at skaffe dig en tid hurtigst muligt samme dag.
Læs mere
Kontakt
Vi tilbyder alle former for behandling, hvad enten der er tale om et rutinemæssigt tandeftersyn eller en større kosmetisk behandling. Har du brug for en tandlæge i Roskilde, har vi derfor kompentencer til at hjælpe.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Roskilde Tandklinik
Jernbanegade 58
4000 Roskilde

46 35 76 61
46 37 07 84
info@roskildetandklinik.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag:8.30 - 17.00
Fredag:8.30 - 15.00

Find os