Mandag – torsdag: 8.30 - 17.00 | Fredag: 8.30 - 15.00
46 35 76 61
Roskilde Tandklinik class= Roskilde Tandklinik class=

Smerter efter rodbehandling

Ved en rodbehandling fjernes det syge og betændte nervevæv fra tandens krone og rodkanaler, nervekanalerne desinficeres og rodkanalerne fyldes.

I dagene efter rodbehandlingen er det helt almindeligt at have lette og forbigående smerter i det område, indgrebet er lavet i. Mens bedøvelsen fra rodbehandlingen stadig virker, kan det derfor være en god ide at tage et par smertestillende piller. Fortsætter smerterne i mere end to dage efter rodbehandlingen eller oplever du, at de bliver værre, er det vigtigt, at du kontakter tandlægen.

En rodbehandling vil desuden gøre tanden svagere, end den var før behandlingen, fordi det syge nervevæv fjernes sammen med en del af den raske tand. I nogle tilfælde kan det derfor være hensigtsmæssigt at beskytte tanden med en krone, så risikoen for, at tanden knækker ved tygning minimeres. Kroner kan laves i guld, keramik eller porcelæn.

Hvad koster en rodbehandling?

Det er forskelligt, hvad en rodbehandling koster. Prisen afhænger af, hvilken tand du skal have rodbehandlet og dermed hvor mange rodkanaler, der skal udrenses og fyldes.
Prisen på rodbehandlinger hos os er:

Rodbehandling i fortand, overkæbe: 842 kr. – 942 kr.

Rodbehandling i 2 kanaler, lille kindtand i undermunden 1684 kr. – 1884 kr.

Rodbehandling i 3 kanaler, stor kindtand i undermunden 2526 kr. – 2826 kr.

Priserne er vejledende – og alle priserne er ekskl. yderligere skylninger og afsluttende fyldninger, men inkl. første og anden seance. Du kan desuden se priser på vores øvrige behandlinger her.

Hos Roskilde Tandklinik sørger vi for regelmæssigt at undersøge, pleje og behandle dine tænder og dit tandkød, så dine tænder forbliver sunde og stærke. Læs mere om os og vores klinik her.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du i tvivl om noget – eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter noget bestemt?

om os
Roskilde Tandklinik drives af tandlæge-ægteparret Susanne Kleist og Claus Poulsen, der sammen med yderligere to tandplejere og 3 klinikassistenter arbejder ud fra den vision, at alle fortjener et smukt smil.
Læs mere
Akut tandlæge
Har du brug for en akut tandlægetid inden for vores normale åbningstider, ring da på 46 35 76 61, og så gør vi alt hvad der står i vores magt for, at skaffe dig en tid hurtigst muligt samme dag.
Læs mere
Kontakt
Vi tilbyder alle former for behandling, hvad enten der er tale om et rutinemæssigt tandeftersyn eller en større kosmetisk behandling. Har du brug for en tandlæge i Roskilde, har vi derfor kompentencer til at hjælpe.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Roskilde Tandklinik
Jernbanegade 58
4000 Roskilde

46 35 76 61
46 37 07 84
info@roskildetandklinik.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag:8.30 - 17.00
Fredag:8.30 - 15.00

Find os