Mandag – torsdag: 8.30 - 17.00 | Fredag: 8.30 - 15.00
46 35 76 61
Roskilde Tandklinik class= Roskilde Tandklinik class=

Akut tandlæge i Roskilde

Tandpine og smerter i og omkring tænderne kan være nogle af de værste smerter, man kan have. Hos Roskilde Tandklinik ved vi, at smerter i tænderne kan opstå meget pludseligt og være til stor gene for den person, der rammes. For at hjælpe patienter som rammes af akut tandpine eller andre akutte tandproblemer, tilbyder vores klinik derfor akut tandlægehjælp i Roskilde.

Det er vigtigt at reagere på de smerter, man oplever i sine tænder eller tandkød, hvis de opstår ud af det blå. Smerter er nemlig kroppens måde at fortælle, at noget er galt, og det er afgørende ikke at ignorere kroppens faresignaler. Derimod anbefales det, at man handler så snart man bliver opmærksom på eventuelle smerter.
Har du brug for hjælp fra en akut tandlæge i Roskilde, kan vi tilbyde tandlægehjælp inden for vores normale åbningstider, hvor du kan ringe til os på telefon 46 35 76 61. Inden for dette tidsrum vi vil naturligvis gøre alt, hvad der står i vores magt for at skaffe dig en tid hurtigst muligt samme dag.

Mange patienter, særligt mænd, venter med at tage kontakt til tandlægen før smerten er uudholdelig, og det kan vi ikke advare nok imod. Desværre sker det meget sjældent, at en tandpine går i sig selv, og i de fleste tilfælde vil smerten kun blive værre inden for en kort tidsperiode. Vi anbefaler derfor vores patienter at tage affære med det samme og besøge vores klinik i Roskilde til akut tandlægehjælp, lige så snart smerterne opstår. På den måde øges sandsynligheden for at patienten får en tid den samme dag. Derudover kan man spare mange penge ved at benytte egen tandlæge inden for normal åbningstid.

Det er desværre sådan, at jo længere en patient med tandpine venter med at kontakte sin tandlæge, jo mere smertefuld vil behandlingen også ofte være. Der er derfor ingen grund til at udsætte dit opkald. Vi ved, at det for mange mennesker er ubehageligt at gå til tandlægen, fordi de lider af tandlægeskræk. Oplever disse patienter tandpine, kan det være med til at øge deres skræk, og de vil derfor forsøge at trække tiden i håb om at undgå et tandlægebesøg. Dette er dog sjældent en god idé, eftersom man kun risikerer at både smerterne og behandlingen intensiveres. Hos Roskilde Tandklinik sørger vi for at tage godt imod de af vores patienter, der har tandlægeskræk, så de føler sig trygge og veltilpasse ved situationen.

Leder du efter noget bestemt?

om os
Roskilde Tandklinik drives af tandlæge-ægteparret Susanne Kleist og Claus Poulsen, der sammen med yderligere to tandplejere og 3 klinikassistenter arbejder ud fra den vision, at alle fortjener et smukt smil.
Læs mere
Akut tandlæge
Har du brug for en akut tandlægetid inden for vores normale åbningstider, ring da på 46 35 76 61, og så gør vi alt hvad der står i vores magt for, at skaffe dig en tid hurtigst muligt samme dag.
Læs mere
Kontakt
Vi tilbyder alle former for behandling, hvad enten der er tale om et rutinemæssigt tandeftersyn eller en større kosmetisk behandling. Har du brug for en tandlæge i Roskilde, har vi derfor kompentencer til at hjælpe.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Roskilde Tandklinik
Jernbanegade 58
4000 Roskilde

46 35 76 61
46 37 07 84
info@roskildetandklinik.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag:8.30 - 17.00
Fredag:8.30 - 15.00

Find os